За жалост… доживяхме и това
да вярваме, че Тръмп ще ни помогне:
С молби ще спре проклетата война.
И Путин от молбите ще се трогне.
Нима не помним, миналият век,
как Хитлер взе, в Европа да върлува.
Нещата се повтарят - ред по ред.
Тепърва в този свят ще се воюва.
Юри Йовев
септември 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены