Каквото и да кажеш много си далечен.
Колкото и да ме молиш е много късно вече.
Каквото и да мислиш е вече без значение.
Не искам да те слушам, късно е за откровения.
Дори да съжаляваш, дори да се разкайваш,
не искам да те виждам, не искам и да бягам.
Така че по добре върви си, само спомените остави.
Забрави ме, заличи ме и сърцето ми вземи.
Не искам да го имам,
без сърце ще продължа напред
За какво ми е, да ме боли ли?
Както ме болеше с теб!
© Малена Все права защищены