и приема всичко
толкова лично,
като че ли засяга
неговата вселена.
ала светът е голям,
отваря очи той с
угасналите им светлинки –
"не е мой!"
колосът в главата
разбърква
останалите
прашинки
с предупредителeн
приспивен полъх...
© Слънчоглед Все права защищены