14 мая 2017 г., 19:52

За кожата на една череша 

  Поэзия » Юмористическая
645 0 0

Крадец в черно, с маска се предрéши,
за да краде с взлом от скъпите череши.
Излезе на пазара въоръжен с пушка
и взе една от бабите на мушка.
"Избирай – черешите или живота,
решавай бързо, недей се мота"
Бабата гледа като Рамбо, без да мига
и автомат изпод престилката повдига.
"Назад, черешите са скъпи,
ако ти е мил живота, тръпи!"...
... Ей, този свят морално хептен се омéша,
щом животът струва колкото една череша!

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??