Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Обикновено лицемерието е скрито
под красиви бели зъби...
маркови дрешки оскубани вежди...
къси полички дори във розите без мирис!
Дискотека,
евтини курви,
цветя без вкус,
кич,
суета...
За пари и (бело) продават си гъза...
Думата достойнство не познават,
миришат ми на смърт,
и на болести.
Незабравими
умират млади
на по 20 години.
Не знам дали съм стар
или обречен,
просто за децата ми е жал
днес дойде една при мен. Вика:
"Искаш ли за пет лева да бъдеш с мен?"
Тъжна работа... обидно... срамно.
Дадох ѝ 5 лева.
Викам: "Само се разкарай...!"
© Христо Манчев Все права защищены