За любов зажаднела
(от Заплесия Коджабаджакова)
Дъ знайш колку тъ убичъм,
тъ чак зъгивъм без теби...
Купнея ти дъ ма онодиш
и нищу другу ми не треби!
Дъ седним двамъ пуд върбътъ.
Глъвътъ си на рамуту шъ туря,
през сълзи шъ ти съ уплачъ
к`во ми сърциту прежуля...
Пъ ти ни чакъй д`те пудканям!
Фани мъ по-смелу през кръстъ.
Я нямъ ич дъ ти съ дръпъм...
'Мъ я гу давай по-чивръсту!
Не карай ма дъ та нъграбвъм,
чи кък зъ секс съм зъкупнелъ...
нъ миръ нямъ д`та уставлям,
три пъти дукът не изпей пителъ!
© Валентин Добрев Все права защищены