Когато утрото нощта събуди...
Когато вярата намери път...
когато любовта ти се усмихне,
повярвай, не си самотен в този Свят.
Когато слънцето изгрее
и утрото даде ти светлина,
не го мисли, на живота усмихни се
щастливец си, любов и подари.
Ако все пак съмнение сърцето ти обземе,
и търсиш смисъла на този Свят...
не се погубвай, знай че можеш
да я възкресиш... От един отново пак!
© Ангел Все права защищены