7 июн. 2009 г., 10:51

За майката 

  Поэзия » Другая
1444 0 4

        Има нещо -
            вълнуващо и мъдро
                в радостта да си майка.
        Има нещо
              величествено
            в нейната болка и всеотдаване.
        Стъпка по стъпка -
            да извървиш всяка грешна пътека
            до истинския,
                големия път.
        Дума по дума -
            да откриеш и претвориш
            един стар свят
                в един нов живот.
        Има нещо -
            неповторимо и изключително
            в магията и спокойствието,
            които излъчва край себе си
                                майката.

© Ваня Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасен стих за майката. Поздрави!!!
  • Ами, добре дошла в отбора!
  • Нова съм тук и може би не съм съвсем на място, но има добронамерени и великодушни хора и в този сайт. Благодаря!
  • Тема за есе, да. Но поезия е силно казано. Защо ли никой не коментира, освен мен?
    Нима нямаш Интернет приятели в този сайт, Ваня?
Предложения
: ??:??