Мила мамо,
много те обичам!
Ти най-добрата
си за мен
и те искам близо
всяка нощ и всеки ден!
Много пъти ми се караш,
ала после ми прощаваш.
В най-хубавите сънища
ти ми се явяваш!
Ако си далеч,
ще си проправя път със меч,
ще мина през огън
и през лед само за теб!
За да си близо до мен
всяка нощ и всеки ден!
© Даниела Все права защищены