17 нояб. 2023 г., 05:56

За мене си мисли 

  Поэзия » Любовная
444 1 0

      

За мене си мисли

 

Във есента златиста,

във слънчеви лъчи,

душата ми открива

вълшебство и мечти.

 

Във багрите е скрита

такава красота!

Тя броди по земята

със есенни листа.

 

Докоснала душата,

сърцето в плен държи…

Изящна, съвършена

през моите очи!

 

В картината любима

ми липсваш само ти.

Но идеално няма…

За мене си мисли!

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??