За миг
От нищото се завърна
и разтреперих се цяла.
Света ми подреден преобърна,
побърка се душата ми бяла.
С думи две всичко постигна...
"обичам те" само ми каза
и пак в нищото изчезна,
но думите си не доказа.
Неоправдано ти вярвам,
надявам се истина да е това.
Гръб страхливо обръщам,
а в сърцето остана следа.
© Стефка Георгиева Все права защищены