"Честита нова година!
Още бедни да видят амина.
Народът пак да гладува
и в таз зима да студува.
Важното е богатият да е добре,
а другият, ако ще и да мре.
Тук богат ставаш главно с престъпления,
а не с честен труд в предприятия или учреждения
или ако на нивата ореш.
А ако до висок пост се добереш -
вече си ударил келепира.
Аз, Бойко, няма да оставя народа на мира."
© Георги Все права защищены