22 мар. 2007 г., 16:25

за моето слънце 

  Поэзия
726 0 1

Във бялата утринна тишина, преди слънцето да изгрее
се чува едва... птичата песен,
усмивка на сън, дали сън съм била,
пробягала бързо край тебе унесен...

© Катина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??