Тя е тъй искрена,
тъй нежна.
Всяка сутрин ме дарява с топлина.
Тя е добричка с усмивка на уста
все ще ме разбере...
и ще ми помогне и в радост, и в тъга.
Най-красивото и хубаво нещо...
за мен е тя...
Моята скъпа майчица добра...
Радвам се, че е тя,
че не е някоя друга...
Тя е моята мила добра майка,
която ме дарява...
всеки ден с красота,
с топли прегръдки и целувки...
Да, това е тя, мойта добра, скъпа майка...
Благодаря ти, че те има, Мамо!
© Елизабет Николова Все права защищены