20 апр. 2011 г., 23:55

За момичето на сърцето 

  Поэзия » Любовная
705 0 0

Ти си момичето, което
ме докосна по сърцето.
С тази руса сламена коса,
като буен водопад.
И с зелен поглед благ,
който разтапя лед и сняг.
Прекрасно лице с обица
искри като силна светлина в мъгла.

Твоето тяло снажно
е също толкова прекрасно.
Ако си по средата на пътя 
и шофьор на автобус те види,
да не те нарани е готов,
да направи всички инвалиди.

Твоя характер е това,
с което ти стапяш ума.
(името ще запазя в тайна)... както винаги,
дано си останеш прекрасна, нежна и добра
                          ЗАВИНАГИ!!:*:*:*

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??