За най-добрата приятелка!
Обичала съм и обичана съм била.
Не съм била сама до сега...
Но днес, когато любовта я няма.
До мен си ти приятелко любима!
Тъгата ще прозреш в думите ми.
За утеха пак ще ме прегърнеш.
Съвет ще дадеш за живота ми…
и с толкова любов ще ме погледнеш.
Ще ми кажеш, макар и без думи.
Че в беда ли съм, до мен ще си ти.
До мен! Винаги, когато боли.
Боже, колко много за мен значиш ТИ!
© Марина Петрова Все права защищены