11 мар. 2011 г., 20:20

За народа 

  Поэзия » Другая
543 0 0

 

Черни дни народът ни търпи,

черни дни на тъмнина и страх,

на лъжи и обещания неверни,

и някоя интрига между тях.


Политици ли?

По-скоро смешници,

робове сме на грабливи птици!

Убиват те всякаква надежда,

а паднеш ли, никой не те поглежда.


Народ сме на славни деди безчет,

паднали са, за да бъде в България всичко наред,

нека пазим своите традиции

и не храним изменническите амбиции.


Нека един бог ни обедини!

Богът, Вяра наречен, може би ще ни спаси.

Все ЕДНО да бъдем, етносът не важи,

нека да сме братя...

иначе никой не може да ни спаси!

 

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??