Ти си пак с нея.
След пoредния ни разговор разбрах
какво означавам за теб.
И то е едно голямо нищо.
Аз бях голямото ти увлечение.
Исках да избягам и го направих.
Радвах се на всичко, което пожелаех.
Играта свърши и аз умирам.
Мислил ли си, когато си сам, за нас,
какво можеше да бъдем.
Играл ли си с мен.
Когато все още беше мой, бягаше от истината.
Казваше, че няма нищо, но явно не е било така.
Означавах ли нещо в живота ти или пък не,
не зная, но за времето, прекарано с теб вече не мечтая. Увлечението свърши с края...
© Тамара Лазарова Все права защищены