Aко ще светът да се обърне -
той при мене няма да се върне!
И да дойде, няма да е той,
няма да е моят мил герой!
Приятелка си има от далече
- три години как заедно са вече!
Обича я - пред мен това не скри,
не знаеше, че толкова ще ме боли!
Сега към тебе се обръщам:
- Сънувам нощем как силно те прегръщам!
Kак идваш и отвеждаш ме в безкрая,
там, дето се докосваме до рая!
© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Все права защищены