За него
Тази дата, този час, тази секунда - още ги помня...
Първата усмивка, първата закачка,
първият разговор... вълшебства безброй!!!
Целуна ме веднъж , два пъти - дърпах се, ала ми хареса.
Уж на шега а стана нещо реално.
Живяхме като в приказка и ни беше добре,
но реалността ни раздели,
ти в едната посока пое, а аз в другата.
Разделихме се...
Животът превърна се в кошмар...
И само хубав спомен остана ти за мен.
С нежните целувки и красивите усмивки,
които подаряваше ми ден след ден!
© Мм Все права защищены