За нея
Мисля си аз
дали съм в час.
Искам нещо от нея
и сигурно е любов,
но дали ще намеря аз кея,
дали ще намеря призов.
Има нещо сбъркано в нея,
дори и във мен,
отказва да признае и аз тлея...
Давя мъката във Смирноф,
алкохола е хубав, но не решава
проблемите лични, защо ли така
може би иска и застава
на пътя на една светлина.
Искаш да минеш, но тя не ти дава искаш възможност и би
се пробвал с други но уви,
може би една е и би,
искала с тeб да свърши сега
дали игра е или просто мечта.
© Не Бе Все права защищены