Дойде вече и новата година,
а старата отиде си от нас.
Дано с нея и лошото отмина
и само хубаво споходи ни в тоз час.
Да бъде здрава, мирна, плодовита,
годината нова на усмивки богата
и на всички нас, нека е честита,
щом я пуснахме да влезе през вратата.
И нека като нова и празна книга
да пишем в нея всеки ден красиво,
слънцето по-често да ни намига
и да живеем спокойно и щастливо!
© Илия Левков Все права защищены