Недоволните излизат на протест
срещу "леви", "десни", "центъра" и "задкулисни".
Не е недоволство, а е БЕС
срещу измамени мечти, опоскани...
Дълго време тлееше гнева -
гладът не беше толкоз осезаем.
Правото народно е това -
да потърси сметка! Не живот назаем!
"Трудно никак преходът не мина"
или тъй поне ни беше "разяснено".
Само че, година след година
сърбахме попара разводнена.
Залците не бяха за народа -
той трохите сбираше свидливо.
А сега е вече "нанагорно"
и ядът в протести се излива.
Кой е крив и кой е прав - не зная -
всеки брани истината своя.
Само че, какъв ще бъде края,
ще реши единствено НАРОДЪТ!
27. 06.2013 г.
© Таня Георгиева Все права защищены