Страхът
отряза буйните коси
на най-красивата мечта.
С ръце-съмнения
я повали
на разума в калта...
Заплака тя
със спомени-сълзи
на истината в утринта.
И за последно вярата
целуна я,
преди смъртта...
© Веселка Стойнева Все права защищены