За приятелството
Приятелството скъпо, ти пази
и пред хората не говори,
че обичаш я много ти.
Хората казват, че магьосници били
от добрите най-добри.
Но Боже ти пази
от магьосниците зли
и от феи „така добри”
това приятелство,
то да продължи,
така както никога
преди.
Калина Петкова
30.09.2017
© Кали Все права защищены