Като стари, добре утъпкани обувки
беше за мене до вчера.
Не тъй красиви както преди,
но удобни дори за катерене.
Някак си даденост беше за мене.
И някак удобно забравях за теб.
Прибирах се вечер при тебе
и всичко си беше наред.
Но нещо в удобството все не ми стигаше.
И сложих обувките с тока висок.
Да, страшно красива и елегантна съм!
Но вече година си имам мазол!!! J J J
Поздрави за всички жени, който забравят за мъжете си! И да знаете, че е по- добре с “удобните обувки”!
P.S. Мъже, извинявайте за сравнението! Целувки на всички Ви!
© Крис Все права защищены