За теб ще се разтворя като цвете,
с най-нежен аромат ще те даря.
След дъжд пороен в тебе ще засветя
по-цветна и от приказна дъга...
От извора ми чист ще пиеш с шепи
и жаждата ти в миг ще утоля.
В дълбокото ти свиден глас ще шепне:
за обич си роден на този свят...
© Вилдан Сефер Все права защищены