За теб, мила моя, бих преплувал всички морета
и бих се потопил до дъното на всички океани.
За теб, сладка моя, бих прекосил всички пустини
и бих се лутал безизвестно из всички джунгли.
За теб, нежна моя, бих изкачил всички планини
и бих обиколил безкрайните долини.
За теб, зайке моя, бих летял редом с орлите
и бих тичал неуморимо редом с тигрите.
За теб, розичке моя, бих плувал редом с делфините
и бих пълзял ниско редом с костенурките.
За теб, слънце мое, бих отишъл на Луната
и бих ти свалил най-красивата звезда.
За теб, любов моя, бих умрял
и бих се съживил отново.
© Бобо Все права защищены