Долавям стих
отнякъде,
протегнал
ръцете си мечти
към мен...
Как искам
да го уловя
и да го дам на теб...
Тъй дълго
не е идвал
стих
за теб...
Тъй дълго
не си идвала...
Долавям стих
отнякъде
нанякъде
политнал...
Дай, Боже,
да го уловя
за теб...
© Мартин Драганов Все права защищены