16 апр. 2010 г., 22:56

За теб 

  Поэзия » Любовная
849 0 0

За тебе, baby,  пиша този текст,
и отново със сърцето пиша всеки ред.

Събуждам се, baby, а тебе те няма,
нито пък любовта ни "голяма".
И сядам със нашите снимки,
и гледам образите ни как приличат
на тъжни и бледи сенки.

Тъгата обличат.
И свивам отново канабис,

пуша, със тебе се смея
и цял ден от щастие грея.
Когато обаче дойде нощта
и кошмарите дойдат в съня,
душата ми отново превземат
и всичко мило в мене отнемат.

Обичам те, baby, върни се при мен,
искам те отново във всеки мой ден
Искам да изкрещя - обърни се, върни се -
и точно тогава сърцето каза ми -
спри се!

И това не е Той.

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??