10 апр. 2009 г., 23:00

За Теб... 

  Поэзия
824 0 2

 

Ти бе нещото, което с радост ме дари.

Ти бе нещото, заради което забравих сивите си дни.

Ти бе този, на когото се доверих

и най-съкровените неща споделих...

Ти ми даде онова, което търсех

и без замисъл към теб се спуснах.

Но наивна съм била може би,

затова сега сърцето ми кърви.

Разби го на хиляди парчета ти

и сега жестоко ме боли...

Предаде моите мечти и мен

и сега отново сив е моят ден.

Защо избра нея вместо мене? -

Сърцето ми от болка стене...

Бъди щастлив, аз някой ден ще се оправя,

но колкото и мъки да ми струва - Никога не ще те забравя...!

© Мария Кошерска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??