Тъжни очи горят за нежността,
тъжни устни горят за любовта.
Ти си моята най-красива звезда,
ти си това, което наричам красота.
Сърцата не в едно са сляти,
от любов душите ни са обляти.
Нищо не може да ни раздели,
ти си всичко за мен, разбери!!
Мисълта лети пак към теб сега
и пиша този текст за любовта.
За мен ти си единствена на света,
по-нежна от капчица роса!
© Петър Маринов Все права защищены