На А.
"Боли - не мога повече да бягам.
И без това посоката е все към Теб..."
Понякога се сривам безпощадно -
и
търся те тогава във спомени порой...
Откривам те дори...
Реален ...
Понякога се раждам безпощадно -
Да...
Дори забравила за обичта
кьм теб...
© Силвия Все права защищены