Вятъра ще изпратя – ласкав и тих
да те помилва нежно по косата.
Ще го помоля да отнесе и този стих,
обшит за тебе в пурпурна позлата.
Ще накарам звезди сияйни да греят
единствено за теб и за никой друг,
а птици волни сладко да ти пеят
с прекрасни трели и вълшебен звук.
..........................................................
Какво ли не съм готов да сторя аз за теб?
За теб единствено живея в света свиреп!
18.10.2005 г.
© Валентин Кабакчиев Все права защищены