Живея в страна малка,
в малко тихичко градче,
но горд съм със своята майка,
горд съм, че съм БЪЛГАРСКО момче.
В таз земя, къде израснах,
всеки с песента живей,
колкото и мъка да изстрада,
той продължава да се смей.
И тез хора игриви,
осмо чудо на света,
играят момци, моми красиви,
радват хорските сърца.
В моята родина
живее народ велик,
побеждавал е мнозина
храбрият, български войник!
ОБИЧАМ ТЕ, МИЛА МОЯ БЪЛГАРИЙО!!!
© Иван Батев Все права защищены
стихове такива да чета
и нищо, че проблеми тука има -
обичам моята страна!
Бурни аплодисменти за хубавото стихотворение!
Браво Ванка!