Ангелът небесен
радостна вест благовести,
че в града Давидов
Спасителят Христос се роди.
Слава във висините Богу
и на земята мир,
между човеците появи се
в земната шир Божият син-
Неговото претворение!
И той ни дава свят от светлината,
езикът Негов- език на добротата.
И в чест на теб, Христосе,
умът в сърцето си да потопим,
дела прекрасни вечно да творим!
Твоето дело за мен е път и цел!
© Лидия Все права защищены