Порой от чувства в мен вали.
Следите не търси.
Реки по вените потичат.
Мислите летят
и по долини се свличат.
Сърце в гърди се блъска.
Да бъда или да не бъда дръзка.
Всичко в мен е хаос.
И пак танцувам с тебе валс.
Спяща – мислите си движа.
Раните сама си ближа.
Демони и ангели във мен се бият.
Чувства, като гладни вълци вият.
Нежно галя, после наранявам.
Променям се, Любов,
но за теб една и съща си оставам!
© Виолета Все права защищены