За теб, ЛЮБОВ, са моите цветя
Дъждовна нощ в средата на октомври,
с премрежен поглед от сълзи,
загледал се в монитора безцелно,
аз те видях... И ме плени!
Закрила бе лицето си със цвете,
но аз открих във топлите очи
една жена, изпълнена със нежност,
една любов... Това си ти!
И ето - пак октомври е... дъждовен,
но слънчево е в моето сърце -
окрилян съм от порива любовен
и вече съм с усмихнато лице.
Обичам те! Не крия - и щастлив съм,
че точно в теб намерих любовта -
една любов тъй чиста и красива...
За теб, ЛЮБОВ, са моите цветя!
14.10.2011 г.
© Валентин Добрев Все права защищены