Ще се гримирам,тежък грим, вечерен
и като никога ще съм щастлива.
И розов ще е облакът ми черен.
Вечерна рокля на смъртта отива.
Веднъж ще се напия със шампанско
и като лятна буря ще танцувам.
Преглътна ли поредното фиаско
и дявола безсрамно ще целувам.
Да, но не пия и не се гримирам.
А дяволът на мене все прилича.
И още ми е рано да умирам.
За теб, любов вечерно...Се събличам....
© Надежда Ангелова Все права защищены