Аз съм, при тебе идвам,
чуваш ли, вятърът шуми.
На крилата си ме носи,
долитам в твоите мечти.
А в тях е много светло,
огрява падаща звезда.
Страст и обич се преплитат,
цъфтят омайващи цветя.
Коси по теб ще разпилея,
ще бъда милваща вълна.
Ще съм самодива...
дошла при теб в нощта.
© Лилия Нейкова Все права защищены
много красив стих.