Във силна буря, в силен дъжд
за теб си мисля неведнъж
и ти си с мене несъмнено.
Във летен ден и светлина
при мен е цветна любовта,
за теб си мисля несъмнено.
Където и да съм в нощта
във звездна, лунна тишина,
отново с мен си несъмнено.
Дори на музика в звука
аз търся твойта красота
и пак си с мене несъмнено.
В сърцето ми си ти така –
една несбъдната мечта,
със мене ти си несъмнено.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены