За тебе мечтая,
за тебе бленувам,
аз тебе желая,
аз тебе сънувам.
За тебе сърцето ми
лудо тупти.
За тебе душата ми
в огън гори.
За тебе аз гледам
нощем в нощта.
За тебе готов съм
дори да умра.
За тебе готов съм
света да обърна,
твойта усмивка
аз само да зърна.
По тебе аз копнея
всеки ден и час.
За твоите целувки
моля се без глас.
Тебе аз съзирам
в сияйната зора.
Тебе аз събирам
в капките роса.
Вечер ти пристигаш
със залеза червен.
С огнената колесница
отново си при мен.
В този миг звездите
за тебе ще сваля.
В този миг корона
аз ще ти даря.
За тебе лъчите
сега ще откъсна,
по целия свят
аз ще ги пръсна.
Пътека със тях
за теб ще направя -
сияйна пътека
с диря голяма.
Тази пътека
при мен ще те води,
нашата обич
тя ще проводи.
Обичам те, мила,
знай ти това.
Недей се съмнява
в моите слова.
Аз винаги теб,
знай, ще обичам
и вечно на теб
в любов ще се вричам.
© Явор Иванов Все права защищены