За тебе бях обичана и нежна.
За тебе бях приятел и жена.
Сега към мене не поглеждат
и нито Бога, нито пък Смъртта.
Припев:
Сега съм спомен неприятен.
Снимка, хвърлена в прахта.
Грешна рима - неприятел.
Една отритната от теб душа.
За тебе бях и слънце, и вселена.
За тебе бях и пламъкът в нощта,
сега съм в самота изпепелена,
една угаснала за теб звезда.
Припев:
За тебе бях опора и подкрепа.
За тебе бях родена на света.
Сега съм вече бурята нелепа -
която те руши - изречена беда.
Припев:
За тебе бях аз цветето красиво,
дарявано с любов и топлина.
За тебе бях и зайчето игриво,
което ти прегръщаше в нощта.
Припев:
За тебе бях детенцето ти милно,
играх със забранените неща,
но ти прощаваше ми всичко
нали любимото дете ти бях.
Припев:
Сега съм спомен неприятен.
Снимка, хвърлена в прахта.
Грешна рима - неприятел
Една отритната от теб душа.
Обречена за тебе да жадува.
Наказана от теб да е сама.
Но всеки сам в своите чувства,
дори и сред милиарди на света.
Припев:
© Виолета Все права защищены