12 авг. 2010 г., 09:50  

За тебе искам да бъда 

  Поэзия » Любовная
1156 1 1

За тебе искам да бъда,                                     

като слънце през деня,

за да светя и там където                             

виждаш ти  –  тъма!

Когато сваляш тъмни очила,

пред теб да се открива

райска градина с плодове

на любов и красиви цветя!

За тебе желая да бъда,

като ярка, светеща звезда!

Когато си пожелаваш нещо и в нощта,

 да се превръща в сбъдната мечта!

 Да бъда твоя стимул

 и желание в живота!

Искам да съм ангел

 в твоя душа и цвете в твоята ръка!

 Да повярваш истински в обичта,

и в почувствани слова!

Желая да съм твоето                                   

момиче-красиво!                                                       

Да принадлежа 

на света ти,

да попаднеш ми в съня

 и аз в твоя!

Да усещам, че изпитваш 

към мен  –  любов,

 с която да ме дариш,

 когато искаме  нежността си! 

© Roselina - Neli Evgenieva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??