Винаги ще се усмихвам!
Никой не може да ми отнеме това!
Могат да ми вземат топлината,
огъня - целия, без да оставят искра
и с въглените да чернят колкото искат
моята бяла душа!
Любовта ми нека вземат цялата,
омразата - до капка ще им дам,
и нека угасят в очите пламъка,
усмивката си няма да им дам!!!
© Рапунцел Все права защищены