Живота своята магия
никога не губи.
Не губи чарът си голям.
Та ние просто го изпускаме.
И там е грешката аз знам!
А после всички
сме сърдити.
Че на другите
вървяло им... Защо?
А на нас така ни пречат
нашите Защо ама Защо?
Абе хора разберете!
От сърце се усмихнете!
Живота прегърнете,
за рогата го хванете...
И каквото ще да става.
-Но не и в нашата държава.
Нека всички си помислим.
И добре да поразмислим...
И когато го решим!
Даже веч и да сгрешим.
После нас да си ВИНИМ!!!
Моля се във този стих
комичен...
Никой не остане лаконичен...!
Просто сам да си реши!?
Какво му пречи
и тежи!!!
© Ангел Все права защищены
Благодаря ти Ваня за добрите думи!Те за мен значат много!Поздрави !!!