27 авг. 2012 г., 11:04

За вякои неща в живота 

  Поэзия » Любовная
699 0 6

 

 

 

ЗА НЯКОИ НЕЩА В ЖИВОТА

 

 

Постоянно да се стягаш за път,

когато ти се иска да останеш завинаги.

Всичко да ти е втръснало до смърт

и толкова желано, и неимано,

че не знаеш къде се намираш.

Да стискаш до болка мига,

който така или иначе си отива.

Животът е просто красива дъга,

след парещ при буря посипал се дъжд.

.

Така и девойката става внезапно фатална жена,

а момчето, когато се жертва за нея – истински мъж.

 

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??