Имам нова колежка,
колежка, на име Снежка.
Млада, красива и секси,
май не страда от комплекси.
Реших и аз веднъж
да се пробвам като мъж.
Поканиих я вчера на кино:
„Благодаря, но предпочитам вино!
Побелели са твойте мустаци...
Аман от такива дъртаци!”
Колежката мило ми каза
и средно пръстче показа.
© Марин Маринов Все права защищены