Заблуда
Живях в заблуда, че важна съм за теб.
И още в нея губя се и гния.
Живях в заблуда и давах си обет,
от себе си безмълвно аз да те изтрия.
Заблуда беше и това,
че пак ще ме обичаш силно.
Заблуда беше... А исках да горя
в прегръдките ти пламенно и бурно.
Заблуда тъй жестока беше ти...
А аз те търсих... Исках пак да те открия...
В заблудата сърцето ми разби.
Остана ми това - от болка аз да вия.
© Пуца Все права защищены