Знам, малка съм за тази игра,
наречена с вълшебната думичка: любовта.
Знам, аз училището трябва да гледам,
но какво да правя като видях момчето на мечтите си?
Като в приказките той бе на бял кон,
със сабя на кръста, за да спаси своята любима...
Аз погледнах го и свих поглед -
малка съм за него, знам.
Но кажи, сърце, какво да правя?
Защо той е толкова голям?
Защо те срещнах, мой принце?
Защо сърцето избра точно теб?
Не си правилният, зная,
но аз обичам само теб!
© Габриела Все права защищены
Лично според мен това не е от най-добрите ми творби,надявам се другите повече да ви харесват!